Activiteiten

Activiteiten

Cultuureducatie

Cultuureducatie is onmisbaar voor de vorming van mensen en een open samenleving. Diverse studies tonen de positieve invloed van cultuureducatie aan op onze hersenen. Het is dan ook wenselijk dat een ieder toegang heeft tot cultuureducatie. Cultuureducatie is voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen. Herkomst, geslacht, financiƫle middelen of woonplaats zouden geen belemmering mogen opwerpen.

Bijeenkomsten

Wij vinden, maken of creƫren ruimte en verbinden op die manier cultuurmakers met het publiek. Wij maken daarmee cultuur laagdrempelig en bereikbaar voor iedereen. Zo dragen we bij aan een sterke cultuursector.

Cursussen

RK&C biedt diverse kunst en cultuur cursussen aan en beschikt over een eigen ruimte. RK&C-cursussen zijn toegankelijk voor iedere belangstellende, jong en oud.

Veilingen

Wij verzorgen Kunst- en Antiekveilingen. Gebleken is dat wij hiermee in een grote maatschappelijke behoeft voorzien. Wij zijn daarin laagdrempelig en streven een informele sfeer na. Je vindt bij ons waardevolle Kunst en Antiek, maar ook leuke curiosa en inboedelgoederen.

error: Alert: Content is protected !