Bram Reijnders

Bram Reijnders was vorig jaar goed voor een omzet van zo’n €5 miljoen. Met zijn talent en verkopersinstinct is deze Pop-Art kunstenaar in rap tempo de wereld aan het veroveren. Zijn ambitie is om dé cultuurdrager van deze generatie te worden. In zijn werk mixt hij culturen en maakt hij opvallende vormen van aanplakbiljetten.

Van aardappelverkoper naar kunstenaar

Als jonge aardappelverkoper droomde Reijnders over een grootser, meeslepender en creatiever leven. Hij pakte zijn koffers en vertrok naar Brazilië. Tijdens deze zoektocht naar een ander leven, ontdekte hij wat zijn hart en ziel echt raakt. Hij werd verliefd op een kunstwerk, maar op de dag dat hij het wilde kopen bleek het verkocht aan een ander. Het liefdesverdriet wat hij de dagen erna ervaarde over het verloren kunstwerk deed hem besluiten om zelf kunstenaar te worden. ‘Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen’. Met 300 lege canvassen trok hij zich terug in de jungle en begon met schilderen. Teruggekomen in Nederland begon hij een eigen galerie, AbrahamArt.

Bram Reijnders hoort nu bij dé Pop Art en Urban Art kunstenaars van Nederland. Zijn kunst slaat aan bij het grote publiek en ook veel BN’ers zijn in het bezit van zijn werk, waaronder Nicolette van Dam, Bridget Maasland, Fred van Leer en Wibi Soerjadi. Internationaal is Reijnders doorgebroken op 6 continenten en next on the list is Amerika. Recent haalde hij de krantenkoppen toen de Amerikaanse Grammy Award winnaar 2 Chainz een kunstwerk van hem aankocht op een grote kunstbeurs in Miami. Dus Amerika, get ready for mister Reijnders!

Zien?

Bram Reijnders Gallery
Van Baerlestraat 26H
1071 AX Amsterdam
bramreijnders.com

Abraham Art
Stratumsedijk 79
5614 HP Eindhoven
www.abrahamart.com

Hoofdbeeld: Bram Reijnders in front of Play Alive. Courtesy of Bram Reijnders.

3 thoughts on “Bram Reijnders

  1. Toplocatie in het centrum van Amsterdam, tegenover het Stedelijk Museum

  2. Ik ben in de galerie in Amsterdam goed geholpen door Teun die mij in alle rust de werken heeft laten zien

  3. Op aanraden van een vriendin een kijkje gaan nemen in deze gallerie en supervriendelijk en relaxed te woord gestaan door Irma, waarna ik nu de trotse bezitster ben van mijn eerste echte kunstwerk van Bram Reijnders. Had niet verwacht dat kunst kopen ook voor mij is weggelegd en dit smaakt zeker naar meer #artcollection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
error: Alert: Content is protected !