Get Social #4

Wat doen de kunstenaars op social media? Je ziet het in de social rubriek ‘Get Social’. Geen halszaken, maar toch fijn dat je erover kunt meepraten.

Read Time:4 Minute, 21 Second

Anne Wenzel

Anne Wenzel werkt hoofdzakelijk met keramiek. Ze maakt installaties die bestaan uit een aantal monumentale beelden die de hele ruimte in beslag nemen. Thema’s als heldendom, heroïek en verval inspireren haar. Zelf zegt ze met haar sculpturen een strijd tussen schoonheid en verval uit te willen drukken. Het werk van Anne is weer te zien voor het grote publiek.

Joseph Klibansky

Mister Klibansky can move! Deze jonge miljonair kunstenaar Joseph Klibansky werd aanvankelijk door zijn korte loopbaan niet serieus genomen door de traditionele kunstwereld, maar desondanks wist hij te scoren. 

Florentijn Hofman

Kunstenaar Florentijn Hofman houdt van groot. Hij is vooral bekend van zijn metershoge gele badeenden. Hieronder laat hij zijn nieuwste werk zien.

Saskia Boelsums

Nederlands fotografe Saskia Boelsums werd recentelijk uitgeroepen tot kunstenaar van het jaar 2020. Zij is voornamelijk gespecialiseerd in het maken van landschapsfoto’s. ‘Ik ben een beeldend kunstenaar met een fototoestel’ zegt Saskia Boelsums over haar benadering van de fotografie.  Op Instagram is geregeld werk van haar te vinden. Ook nu weet ze Instagram weer te verrassen met een prachtige foto van een zomerse bui.

Mark Manders

Mark Manders is een Nederlandse beeldend kunstenaar. Als je vanaf de Dam het Rokin oploopt, kom je daar een prachtig beeld van hem tegen. Twee mensenhoofden die met de achterhoofden aan elkaar vastzitten. Zijn werk is ook veel getoond op nationale en internationale tentoonstellingen en bevindt zich in tal van internationale collecties. Momenteel lijkt hij bezig met een nieuwe studio stoel.

Anton Corbijn

Nederlands fotograaf, grafisch ontwerper en speelfilmregisseur Anton Corbijn over bloemen en CO2.

Barbara Nanning

Barbara Nanning (Den Haag, 3 januari 1957) is een Nederlands beeldhouwer, keramist en glaskunstenaar. Zij was finalist voor kunstenaar van het jaar 2020. Je kunt haar werk zien op de expositie, zet de datum in je agenda.

Claudy Jongstra

Mensen die het werk van Claudy Jongstra zien, kunnen zich vaak niet inhouden. De zachte schapenwol geverfd in schitterende, natuurlijke kleuren is onweerstaanbaar. Claudy Jongstra woont en werkt in het Friese dorpje Spannum. In de ververij, naast haar woning, staan grote ketels vol borrelende kleurstof waarin schapenwol wordt geverfd. Alles puur natuur: de kleuren worden met ambachtelijke recepten uit organische grondstoffen gemaakt. Jongstra heeft een opening in het Rijksmuseum Twenthe op 5 juli.

Daan Roosegaarde

Daan Roosegaarde is de tovenaar van het licht en heeft God Light vastgelegd.

Viviane Sassen

Viviane Sassen (Amsterdam, 5 juli 1972) is een Nederlands beeldend kunstenaar en fotograaf. Ze is te zien in het Museum voor Fotografie Amsterdam: Huis Marseille (huismarseille.nl)

Erik van Ommen

Tekenaar, schilder en graficus Erik van Ommen heeft een bewondering voor vogels en weet ze op het doek te zetten. Ditmaal staat hij in the picture voor een publicatie van Stichting Nobilis kunstenaar in het atelier.

Margriet van Breevoort

Margriet van Breevoort werd een Russische internethit met haar kunstwerk De Homunculus Loxodontus, dat nog het meest op een uitgezakte zeekoe lijkt. Nu heeft ze een pangolin gemaakt. Zo is het wel een schattig diertje.

Geke Steenmetz

Geke Steenmetz heeft weer twee nieuwe schilderijen afgeleverd voor het vervaardigen van giclée’s. Ze maakt zulk mooi werk! Bekijk haar Instagram, website of de online catalogus voor meer mooie werken.

Dinie Boogaart

Dinie Boogaart heeft een prachtig boeket geschilderd.

Willy Felice

Willy Felice heeft een fraai nieuw werk gemaakt, ditmaal heeft zij olieverf op goud/zilver en koper toegepast.

Kinga Wieczorek

Ook het portrettekenen kun je wel aan Kinga overlaten. Knap werk!

Tom van Veen

‘We Move As One’’ is een samenwerking tussen Museum Boijmans Van Beuningen, TNO en Tom van Veen. Ziet er super uit Tom!

Davitha van de Kuilen

Davitha is een Young professional artist en geniet van het buiten schilderen.

Wendy

Over de schrijver

Wendy

Ik ben Wendy. Kunst & Cultuur is mijn hobby. Ik bezoek veel musea, galerieën en kunstenaars. Leuk als je mij volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
Menu
Close
error: Alert: Content is protected !