Hermanders – Rik Hermans

Hermanders – Rik Hermans

Grote stalen creaties, wervelende draaikolken, vuur en elektriciteit, kleurrijke lichtshows en ingenieuze constructies, Hermanders maakt het. Zijn bouwsels springen in het oog en vergeet je niet meer!

Rik studeerde in 2012 af aan de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht (HKU), hier volgde hij de opleiding ‘Product design’ waarna hij zijn eenmanszaak Hermanders oprichtte. Hermanders is een creatief bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerp en de realisatie van kunst en decoratieve objecten. Voor evenementen en festivals maar ook voor horecagelegenheden, bedrijfslocaties of interieur.

Met de groten der evenementenbranche als opdrachtgevers – denk aan ID&T, Q-Dance, Into the Woods, Wildenburg, Solar, Young Art Festival en talloze andere festivals – heeft Rik Hermans zich een aardige weg naar de decoratieve top gebouwd. Hij biedt een aantal vaste objecten maar maakt ook ontwerpen op maat en naar wens.

https://www.instagram.com/p/CBqFO7UlHn3/?utm_source=ig_web_copy_link

Deze tekst komt oorspronkelijk van het Wikipedia-artikel Rik Hermans. Deze tekst is beschikbaar onder de licentie CC-BY-SA 3.0

Contact
De Broedmachine
Parallelweg 7
1948 NK Beverwijk
info@hermanders.nl
06 – 15 37 55 35
hermanders.nl

Alles over Rik Hermans

error: Alert: Content is protected !