Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum beschikt over de op één na grootste Van Gogh collectie, een imposante beeldentuin en is het enige museum in Nederland dat de futuristische kunststroming groots uitlicht.

Beeldbank

De collectie telt ruim 20.000 werken, daarvan zijn er nu ongeveer 6.000 in de collectiezoeker opgenomen. Bekijk ze hier.

Zien?

Kröller-Müller Museum
Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo
Krollermuller.nl

4 thoughts on “Kröller-Müller Museum

  1. Heerlijk museum, prachtige exposities afgewisseld met uitzichten op de prachtige natuur! De beeldentuin is genieten van beeld met geluiden uit de natuur.

  2. Geweldig museum. Zo veel Van Goghs, we hebben weer onze ogen uitgekeken! Tijdelijke tentoonstelling vinden wij wat minder, maarja smaken verschillen.

  3. Dit is 1 van de beste museum ervaringen tot noch toe. Zeker als het lekker weer is, kun je je hier een groot deel van de dag vermaken. Zeer diverse collectie van bijzondere kunststukken, zowel klassiek als modern. Het eten was duur, maar dat past wel bij de omgeving waar je je in bevindt. Wij zijn te voet naar het museum gegaan vanaf de ingang van het nationaal park de Veluwe in Otterlo, dit draagt zeker bij aan de bijzondere ervaring. Jammer dat de verkoper van de bank giro loterij bij de ingang staat om je iets aan te smeren, verder is het fantastisch.

  4. Goede route, veel informatie. Enig nadeel is dat de intvangsttijd bij een e-tickrt 15 minuten is en de wachttijd om het park in te komen langer kan zijn door verwacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
error: Alert: Content is protected !