Kunst verkopen

OPTIE 1: Registreer gratis als verkoper en maak eenvoudig een shop aan in de Shop Manager. De verwijzing naar de Shop Manager vind je onderaan de pagina. Voor gebruik, wel eerst even registreren.

OPTIE 2: Stuur de gegevens en foto’s van de producten naar: info@ruimtevoorkunstencultuur.nl. Bij ontvangst maken wij voor jou een shop aan en plaatsen jouw producten online. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Gratis veilingsoftware

Biedt jouw klanten, kennissen en familie de mogelijkheid om jouw kunstwerk in een veiling te winnen! Op RK&C is veilen laagdrempelig en gemakkelijk.

Juiste informatie producten

Alle informatie over het aangeboden item (afmetingen, herkomst en oplagenummer e.d.) moet correct en relevant zijn. De koper mag niet worden misleid.

Het is jouw verantwoordelijkheid als verkoper om er zeker van te zijn dat het (veiling)object, de omschrijving en alle overige mededelingen die verband houden met de verkoop (a) geen inbreuk maken op Intellectuele Eigendomsrechten of andere rechten van een persoon of rechtspersoon, (b) geen toepasselijke wetgeving schenden, met inbegrip van strafrecht, onrechtmatige daad en andere regelgeving en (c) niet aanstootgevend, obsceen, beledigend, onjuist, onbetrouwbaar of misleidend zijn.

Prijzen

De prijzen getoond op de website zijn inclusief BTW.

Betalingen

Betaling van de koopsom wordt door koper rechtstreeks voldaan aan de verkoper (overschrijving, PayPall of contante betaling).

Levering

De wijze van levering (ophalen of verzenden) wordt afgestemd tussen koper en verkoper.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of ben je iets op de site tegengekomen wat niet naar behoren functioneert? Laat het ons weten:
E-mail: info@ruimtevoorkunstencultuur.nl
Whatsapp: 06-48676657

RK&C brengt geen kosten in rekening voor deze dienstverlening.

Close
Menu
Close
error: Alert: Content is protected !