Veilen

Start vandaag nog met verkopen. Op RK&C is veilen laagdrempelig en gemakkelijk. Registreer je GRATIS als verkoper en maak eenvoudig een winkel aan.

Extra’s:
– Reserveprijs instellen
– Verkies een bieder tot winnaar
– ‘Koop nu’ – optie

Let op: wel even ‘veiling’ selecteren bij productcategorie.

Juiste informatie producten

Alle informatie over het aangeboden item (afmetingen, herkomst en oplagenummer e.d.) moet correct en relevant zijn. De koper mag niet worden misleid.

Het is jouw verantwoordelijkheid als verkoper om er zeker van te zijn dat het (veiling)object, de omschrijving en alle overige mededelingen die verband houden met de verkoop (a) geen inbreuk maken op Intellectuele Eigendomsrechten of andere rechten van een persoon of rechtspersoon, (b) geen toepasselijke wetgeving schenden, met inbegrip van strafrecht, onrechtmatige daad en andere regelgeving en (c) niet aanstootgevend, obsceen, beledigend, onjuist, onbetrouwbaar of misleidend zijn.

Prijzen

De prijzen getoond op de website zijn inclusief BTW.

Betalingen

Betaling van de koopsom wordt door koper rechtstreeks voldaan aan de verkoper. Selecteer in jouw winkel de wijze van betaling (paypall, bankoverschrijving of contant).

Levering

De wijze van levering (ophalen of verzenden) wordt afgestemd tussen koper en verkoper.

Kosten

Plaats gratis 3 producten in de winkel. Stichting Ruimte voor Kunst en Cultuur brengt geen kosten in rekening.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of ben je iets op de site tegengekomen wat niet naar behoren functioneert? Laat het ons weten:
E-mail: info@ruimtevoorkunstencultuur.nl
Whatsapp: 06-48676657
Chat: via de chat op de site (linksonder)

Close
Close
error: Alert: Content is protected !