Cultuureducatie

Cultuureducatie

Cultuureducatie is onmisbaar voor de vorming van mensen en een open
samenleving. Diverse studies tonen de positieve invloed van cultuureducatie aan op onze hersenen. Het is dan ook wenselijk dat een ieder toegang heeft tot cultuureducatie. Cultuur is van en voor iedereen. Dat klinkt logisch, maar dat is het momenteel niet. Wij werken hard om het aanbod zo te faciliteren dat het toegankelijk wordt voor iedereen. Cultuureducatie voor zowel kinderen, jongeren, volwassenen als ouderen. Herkomst, geslacht, financiƫle middelen of woonplaats zouden geen belemmering mogen opwerpen.

Artikelen

Korte lessen over kunst en cultuur bieden jou de flexibiliteit om te leren over de kunstwereld, waar je ook bent gevestigd. Vrijwilligers zetten zich in om jou een uitzonderlijke ervaring te bieden waarbij ze jou meenemen in de wereld van de kunst en cultuur. Er wordt een praktische benadering gehanteerd, waarbij theorie en praktijk met elkaar worden gecombineerd.

Leer van elkaar

Via de website kunnen gelijkgestemde individuen elkaar ontmoeten en netwerken. Ontmoet andere kunstliefhebbers, wissel ervaringen uit en leer door het landschap van de kunstmarkt navigeren.

error: Alert: Content is protected !