Micky Hoogendijk – Living in the Layers

Living in Layers van Micky Hoogendijk is te zien van 02-07-2020 tot 04-10-2020 in de bruisende Think Jazzy Gallery in Antwerpen.

Micky Hoogendijk exposeert bij Think Jazzy Gallery in Antwerpen ruim twintig werken. De kunstwerken weerspiegelen een gemeenschappelijke waarde, namelijk kwetsbaarheid en verborgen schoonheid.

De vroege, veelal fotografische werken heeft Hoogendijk zien ontstaan door haar personages te zien ‘through the eyes of others’. Dát is ook de titel van haar catalogus die in de galerie ter beschikking ligt.

Recent werk weerspiegelt de blik die zij op zichzelf richt. Zij liet zichzelf in 2019 fotograferen in het strandzand en regisseerde daartoe een vakgenoot die daarbij gebruik maakte van drone-fotografie. Die blik naar binnen geldt ook voor nieuw ruimtelijk werk in brons uit 2020. 

Hoogendijk zondert zich graag af in de intimiteit van haar Brabantse werkplaats om zichzelf opnieuw uit te vinden, ook in artistieke zin. Afzondering is geen nieuwe keuze van haar, want haar thuis vond zij al op tal van andere plekken in de wereld, zodra zij daar in alle rust en stilte kon werken.

Zien?

Antwerpen is een stukje rijden, maar de Think Jazzy Gallery is een Art Gallery bestaande uit 3 verdiepingen, er is dus genoeg te zien en beleven.

Think Jazzy Gallery, Fine Arts & Drinks
Minderbroedersrui 74
Antwerpen, België
www.thinkjazzy.com

Kijk in de online catalogus voor meer van haar prachtige werken!

Linda

Linda

Ik ben Linda, een enthousiaste beginnende vrijwilliger. Ik neem je mee langs diverse musea en kunstwerken. Leuk als je me volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
Menu
Close

LAATSTE BERICHTEN

error: Alert: Content is protected !