Over RK&C-activiteiten


Meer weten over kunst en cultuur is boeiend en stimulerend. Wie meer leert en weet over kunst en cultuur beleeft kunst en cultuur intenser, geniet er meer van en begrijpt het belang van een duurzaam cultuurbeleid. RK&C zet zich in voor kunst en cultuuractiviteiten door heel Nederland. Bij RK&C zijn er twee soorten activiteiten. Activiteiten waarbij je je eigen kennis van kunst en cultuur vergroot, en activiteiten waarin je ánderen betrekt bij kunst en cultuur..


Vergroot je kennis van kunst en cultuur

Volg een workshop,, bezoek een kunstroute, leer over de kunstenaars in jouw buurt, ontdek het kunstaanbod in Nederland of doe mee aan een project en ondervindt de positieve invloed van cultuureducatie.


Leer anderen over kunst en cultuur

Betrek anderen bij kunst en cultuur. Of het nu kinderen, volwassenen of ouderen zijn, jij laat hen kunst en cultuur beleven op een manier die hen echt enthousiast maakt. Zowel vrijwilligers als kunstenaars bieden deze activiteiten aan.


De RK&C-vrijwilligers

Vrijwilligers zijn het hart van RK&C. Wil jij ook in actie komen voor onze kunst en cultuur? Wil jij een activiteit organiseren of je aanmelden als vrijwilliger? Dat kan! Leuk als je ons komt helpen. Lees meer...