Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam

Het Rijksmuseum is een van de mooiste musea ter wereld en bezit een prachtige kunstcollectie. Het biedt een representatief overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis vanaf de Middeleeuwen en belangrijke aspecten van Europese en Aziatische kunst. Het gebouw is adembenemend, met verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud.

Faciliteiten

Bezoekers krijgen een uitgebreid pakket van voorzieningen aangeboden waaronder een audio tour, een tour voor kinderen, tour voor ouderen, rondleidingen, publieksgids, boeken, kindergids, een museumwinkel, escape game, evenementen en exclusieve avond ontvangsten.

Online

Je kunt het museum ook online bezoeken. Stap online het museum binnen en luister naar de verhalen over de werken in korte video’s. Klik hier voor de virtuele tour door het Rijksmuseum

Zien?

Het Rijksmuseum is gelegen aan het Museumplein, naast het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum, het Moco Museum en het Concertgebouw. Vele kunstgalerijen en sfeervolle antiekwinkeltjes tref je in het nabijgelegen Spiegelkwartier. Kortom, alle ingrediënten voor een leuk dagje uit. Een absolute aanrader! Gaat dat zien!

Rijksmuseum
Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam
www.rijksmuseum.nl

Hoofdfoto: Rijksmuseum – 2014 – John Lewis Marshall

error: Alert: Content is protected !