Over RK&C

Doorlopende online educatie

Korte artikelen over kunst en cultuur bieden jou de flexibiliteit om te leren over de kunstwereld, waar je ook bent gevestigd. Vrijwilligers zetten zich in om jou een uitzonderlijke ervaring te bieden waarbij ze jou meenemen in de wereld van de kunst en cultuur. Er wordt een praktische benadering gehanteerd, waarbij theorie en praktijk met elkaar worden gecombineerd.

Leer van elkaar

Via de website kunnen gelijkgestemde individuen elkaar ontmoeten en netwerken. Ontmoet andere kunstliefhebbers en verzamelaars, wissel ervaringen uit en leer door het landschap van de kunstmarkt navigeren.

Ga zelf op ontdekking

Nederland is wereldwijd toonaangevend op het gebied van kunst en cultuur. Ga op ontdekking in eigen land, bezoek musea en tentoonstellingen of ontdek bijzonder UNESCO Werelderfgoed.

Musea

Nederland heeft de hoogste museumdichtheid ter wereld, dus er is voor iedereen een interessant museum om te bezoeken.

Een museumkaart geeft een jaar lang onbeperkt toegang tot 400 toonaangevende musea en kost slechts 64,90 euro.

Ben je ergens tussen de 18 en de 30? Kijk dan voor diverse kortingen op de website van CJP

Voor kinderen is toegang tot een museum vaak gratis.

Ideeën opdoen voor je dagje uit? Bekijk het aanbod vaste collecties en musea op de website.

Tentoonstellingen

Plan een culturele break en bezoek een leuke tentoonstelling. Tentoonstellingen zijn tijdelijk en slechts voor een kortere periode te bezoeken. Houdt daarom de agenda in de gaten. Weet je niet goed welke tentoonstelling je wilt bezoeken? Het lezen van de recensies helpt je op weg.

Virtueel

Vanuit huis is er ook veel te ontdekken. Op de virtuele omgeving van de website treft je leuke tours door diverse musea of tentoonstellingen.

Close
Close
error: Alert: Content is protected !