Studio Drift

Studio Drift

Het duo Lonneke Gordijn en Ralph Nauta vormen samen Studio Drift. Sinds 2005 verdienen ze hun brood met installatiekunst waarmee ze technologie en wetenschap laagdrempelig maken. Ze veroverden de toonaangevende Moss gallery in New York en verkopen aan Abramovich, eigenaar van voetbalclub Chelsea en Rockefeller.

De brede waardering is precies waar Drift naar zoekt. Doel is om de toeschouwer natuurlijke schoonheid te laten ervaren en herwaarderen, zonder dat het te technisch wordt. Studio Drift gebruikt technologie om de schoonheid van heel gewone processen in de natuur uit te lichten. ‘Mist, wind, luchtbellen en een zwerm vogels, wij worden ge├»nspireerd door ongrijpbare momenten in onze omgeving en maken die met onze ontwerpen tastbaar voor een groter publiek’, zegt Lonneke Gordijn. Kennis wordt gecombineerd met intu├»tie, natuur met sciencefiction en fantasie met interactie.

Fragile Future 3.5 bestaat uit lichtgevende pluisbollen van de paardenbloem. Nieuw is het bronzen bouwsysteem waarmee met modules een constructie gebouwd kan worden.

Contact
Asterweg 20
1031 HN Amsterdam
020 840 6993
studiodrift.com

Alles over Studio Drift

Tags:

error: Alert: Content is protected !